VAŠ PROSTOR, VAŠA VSEBINA.

Do svojih filmov, glasbe, fotografij in pomembnih dokumentov dostopajte vedno in povsod ko to potrebujete, na svojem računalniku, tablici, mobitelu ali BOX-u, tudi ko niste doma.

TViN Shramba vam omogoča?

  • Shranjevanje/ogled videoposnetkov, glasbe, fotografij in drugih dokumentov v enoten prostor v internetni shrambi (uporabnikove vsebine so varno shranjene na strežnikih v Sloveniji).
  • Brezplačen prenos podatkov, ki jih uporabnik ustvari v oblaku s predvajanjem multimedijskih vsebin in prenašanjem in sinhronizacijo datotek preko mobilnega omrežja Telekoma Slovenije.
  • Dostop do storitve prek računalnika, tablice, mobitela in TV-ja oz. BOX-a.
  • Slovenski uporabniški vmesnik omogoča t.i. transcoding, kar pomeni, da se pri prenosu datotek različnih formatov predvajanje datoteke prilagodi napravi.
  • Varen prenos datotek med različnimi napravami.
  • Skupinsko delo na deljenih mapah in deljenje datotek s prijatelji prek javne povezave, maila, Facebooka ali Twitterja.
Info Opombe

TViN Shrambo lahko uporabljajo naročniki mobilnih in fiksnih storitev Telekoma Slovenije, ki se jim je storitev vklopila v okviru njihovega paketa.

TViN Shramba se avtomatično vklopi naročnikom, ki imajo v storitvi NEO Pametni dom priključeno video kamero in aktivirajo snemanje video posnetkov. Ti imajo na voljo brezplačno 5 GB prostora, katere lahko s klicem na 080 8000 nadgradijo na 50 GB (vključijo Shrambo L za 3€/mesec).

Mobilne aplikacije TViN Shramba

Na voljo za mobitele in tablice:



Namizne aplikacije TViN Shramba

Na voljo za računalnike:

Aplikacija TViN Shramba na BOX-u

Na daljinskem upravljalniku izberite tipko MENU za dostop do menija MOJ TV, s smernimi tipkami izberite TViN Shrambo in se registrirajte z uporabniškim imenom in geslom vašega uporabniškega računa Moj Telekom, ter določite štirimestno osebno številko. Po registraciji bo vaša naprava oz. BOX povezan v vašo TViN Shrambo. V nadaljevanju bo za prijavo v TViN Shrambo zadostovala štirimestna osebna številka.