VAŠ PROSTOR, VAŠA VSEBINA.

Do svojih filmov, glasbe, fotografij in pomembnih dokumentov dostopajte vedno in povsod ko to potrebujete, na svojem računalniku, tablici, mobitelu ali BOX-u, tudi ko niste doma.

TViN Shramba vam omogoča?

 • Shranjevanje/ogled videoposnetkov, glasbe, fotografij in drugih dokumentov v enoten prostor v internetni shrambi (uporabnikove vsebine so varno shranjene na strežnikih v Sloveniji).
 • Brezplačen prenos podatkov, ki jih uporabnik ustvari v oblaku s predvajanjem multimedijskih vsebin in prenašanjem in sinhronizacijo datotek preko mobilnega omrežja Telekoma Slovenije.
 • Dostop do storitve prek računalnika, tablice, mobitela in TV-ja oz. BOX-a.
 • Slovenski uporabniški vmesnik omogoča t.i. transcoding, kar pomeni, da se pri prenosu datotek različnih formatov predvajanje datoteke prilagodi napravi.
 • Varen prenos datotek med različnimi napravami.
 • Skupinsko delo na deljenih mapah in deljenje datotek s prijatelji prek javne povezave, maila, Facebooka ali Twitterja.

Paketi in cenik

 • TViN Shramba S

  5 GB

  Brezplačno

 • TViN Shramba M

  20 GB

  2 € /mesec

 • TViN Shramba L

  50 GB

  3 € /mesec

Info Opombe

Naročniki storitev Telekoma Slovenije, ki so naročniki fiksnih in mobilnih storitev (ne velja za paket NMT Osnovni in Telemetrija) imajo na voljo brezplačen paket TViN Shramba S (naročnikom paketa SOS paket TViN Shramba S ni na voljo), ki vključuje 5 GB prostora v oblaku. Uporabniki paketa TViN Shramba M in TViN Shramba L pridobijo dodatnih 5 GB iz paketa TViN Shramba S. Naročniki paketa Mobilni internet XL imajo na voljo brezplačno uporabo paketa TViN Shramba L, naročniki paketa Mobilni internet L imajo na voljo brezplačno uporabo paketa TViN Shramba M. Navedene cene so v EUR in vključujejo DDV.


Info Prodajna ponudba za storitev TViN Shramba

Mobilne aplikacije TViN Shramba

Na voljo za mobitele in tablice:Namizne aplikacije TViN Shramba

Na voljo za računalnike:

Aplikacija TViN Shramba na BOX-u

Na daljinskem upravljalniku izberite tipko MENU za dostop do menija MOJ TV, s smernimi tipkami izberite TViN Shrambo in se registrirajte z uporabniškim imenom in geslom vašega uporabniškega računa Moj Telekom, ter določite štirimestno osebno številko. Po registraciji bo vaša naprava oz. BOX povezan v vašo TViN Shrambo. V nadaljevanju bo za prijavo v TViN Shrambo zadostovala štirimestna osebna številka.